WORK PLACE

SWEAT CONCEPT

Andrei este multiplu campion național la bodybuilding și absolvent UNEFS.Este un profesionist desăvârșit, oferind suport pentru orice tip de antrenament și obiective, fie că este vorba despre bodybuilding, nutriție, remodelare corporală sau slăbit.  
Acesta și-a construit o cariera în spiritul unui stil de viată sănătos, iar acum îi ajută și inspiră în aceeași direcție pe toți cei cu care colaborează. Investește mult în meseria lui și în tot ceea ce-l poate ajuta sa devină un antrenor mai bun.

IMPLICAȚI ÎN SUCCES

Din momentul în care ajungi în sală te vom îndruma astfel încât să profiți de tot ce ai la dispoziție pentru maximum de rezultate.  
Descoperă entuziasmul pentru mișcare în clasele Les Mills sau Sweat, în rutinele săptămânale gratuite, alături de Andrei Ivan, un antrenor experimentat, care te susține și te ghidează oricând ai nevoie.


CURSURI. ACREDITĂRI. EXPERIENŢĂ. STUDII


  • Absolvent al Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Kinetorerapie, ulterior am urmat un masterclass nutriţie, în urma căruia am primit certificarea de Nutrition Diet Specialist.

  • Mi-am completat formarea la prestigiosul Elite Performance Institute, secţia strenght & conditioning.

  • Sunt sportiv de performanţă, membru al Federaţiei Române de Culturism, federaţie pe care am reprezentat-o la numeroase concursuri atât în România, cât şi peste hotare, şi în prezent, lucrez ca antrenor personal la 700 Fitness Club