Despre Andrei

Bună! Sunt Andrei Ivan
şi mă bucur să ne cunoaştem.

Rolul meu este să te ajut să ieşi din zona de confort şi să îţi depăşeşti limitele în fitness.

Nu contează dacă nu ai mai fost la sală până acum sau din contră, faci sport de performanţă. Lucrând împreună, vei progresa şi vei obţine rezultatele dorite.

COACHING ONE 2 ONE sau ONLINE

Fie că alegi un program de coaching 1 to 1 sau unul online, pe întreg procesul colaborării noastre, voi insista pe diete şi exerciţii fizice personalizate, care ţin cont de analizele tale de sânge, de nivelul tău de efort, de preferinţe şi de starea ta emoţională. Astfel, vei beneficia cu adevărat de serviciile unui antrenor personal.

Asistându-te pas cu pas şi asigurându-mă că înţelegi informaţiile, că le pui cu seriozitate în practică şi că o faci corect, te asigur că îţi vei atinge obiectivele.

CURSURI. ACREDITĂRI. EXPERIENŢĂ.


  • Absolvent al Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Kinetorerapie, ulterior am urmat un masterclass nutriţie, în urma căruia am primit certificarea de Nutrition Diet Specialist.

  • Mi-am completat formarea la prestigiosul Elite Performance Institute, secţia strenght & conditioning.

  • Sunt sportiv de performanţă, membru al Federaţiei Române de Culturism, federaţie pe care am reprezentat-o la numeroase concursuri atât în România, cât şi peste hotare, şi în prezent, lucrez ca antrenor personal.

Am aşadar pregătirea necesară pentru a-ţi fi de folos indiferent că eşti interesat(ă) de bodybuilding, nutriţie, kinetoterapie, remodelare corporală sau slăbit.

Din portofoliul meu de antrenor personal, fac parte 4 campioni naţionali, 2 vice campioni, vedete precum chef Joseph Haddad, actriţa Michaela Prosan, artista Xonia, artista Ozana Barabancea sau fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir, şi zeci de femei şi bărbaţi, care şi-au schimbat radical stilul de viaţă şi silueta deopotrivă. Dacă în cazul lor metoda mea a dat rezultate, e clar că va funcţiona şi în cazul tău.