IVAN’S CHALLENGE-FIT ÎN 90

PROGRAME ONLINE DE NUTRIŢIE ŞI ANTRENAMENTE PERSONALIZATE

Mă bucur că ai ales să afli mai multe despre metoda mea de transformare a corpului în 90 de zile. Combinând nutriţia personalizată cu antrenamentele care ţi se potrivesc, vei reuşi să obţii rezultate la care înainte doar visai.  
Te anunţ dinainte că rolul meu nu este doar să îţi înmânez informaţiile necesare. Voi fi alături de tine pas cu pas pentru a mă asigura că pui programul în practică şi te voi motiva să nu renunţi. Eu mă implic şi aştept să o faci şi tu. Respectă dieta şi antrenamentele, şi îţi promit că felul în care arăţi se va schimba radical.

ÎN CE CONSTĂ UN PROGRAM ONLINE DE NUTRIŢIE ŞI ANTRENAMENTE
PERSONALIZATE

După ce vei comanda programul meu online de transformare a corpului în 90 de zile, va trebui să completezi un chestionar. Pe baza răspunsurilor tale, voi şti în primul rând care este obiectivul tău şi dacă este unul rezonabil.

Fiecare program este aşadar personalizat în funcție de caracteristicile și de cerințele tale. Odată luată decizia înregistrării în program, voi ține cont de toate detaliile personale. Analizele medicale sunt esențiale, la fel și detaliile legate de înălțime și greutate, cât și alte aspecte de ordin medical care ar putea interfera cu programul de nutriție și antrenament. În afară de aceste aspecte, mă interesează stilul tău de viață, preferințele alimentare și obiceiurile de luat masa, cât și activitatea fizică, dacă ea exista prealabil începerii programului.

VEI PRIMI

1.      un program de antrenament personalizat, cu exerciții de o intensitate variabilă și în concordanță cu aptitudinile tale fizice. Exercițiile pe care va trebui să le urmezi sunt demonstrate video. Pentru a mă asigura că le execuţi corect, te voi ruga să te filmezi în timp ce faci exerciţiile. Te poţi antrena acasă sau în vacanţă, la sală sau în propria locuinţă.

2.      o dietă personalizată şi adecvată antrenamentelor fizice, completată (dacă este cazul) de suplimentele potrivite fiecărui scop (slăbire, menținere, performanță). Dieta are 10 propuneri de mic dejun, 10 de prânz şi 10 de cină.

3.      suport motivaţional. În plus, sunt zilnic la dispoziția ta via whatsapp sau telefon pentru a răspunde la întrebările și nedumeririle pe care le constaţi pe parcursul programului.

CE TREBUIE SĂ FACI TU


1.      să îţi doreşti cu adevărat să îţi schimbi corpul în 90 de zile
2.      să comanzi programul online
3.      să completezi chestionarul
4.      să îţi faci poze din faţă, spate, lateral pentru a le putea compara cu cele de la finalul programului
5.      dacă te antrenezi acasă, să ai saltea......etc
6.      să respecţi programul zi de zi
7.      să te bucuri de transformarea corpului tău şi de felul în care arăţi

CÂT DE GREU E SĂ URMEZI UN PROGRAM ONLINE DE NUTRIŢIE ŞI ANTRENAMENTE PERSONALIZATE

Ivan’s Challenge îţi va dinamita într-adevăr zona de confort. Totuşi, întrucât programul este unul personalizat, va fi mult mai uşor de pus în practică. Rezultatele pe care le obţii încă din prima săptămână te vor motiva să continui. În 90 de zile, programul îţi va schimba atât corpul, cât şi mentalitatea, şi te va ajuta să renunţi la obiceiuri nocive şi autosabotaj.

CARE SUNT AVANTAJELE METODEI IVAN’S CHALLENGE

1.       Ai parte de un program care ţi se potriveşte 100% şi care este special conceput pentru a-ţi îndeplini obiectivul, indiferent că vrei să slăbeşti, să pui masă musculară sau să faci performanţă.
2.      Beneficiezi de experienţa unui antrenor personal, din al cărui portofoliu fac parte campioni naţionali, vedete precum Joseph Haddad, zeci de femei şi bărbaţi, care şi-au schimbat radical corpul.
3.      Întrucât programele sunt online şi îţi poţi alege orele convenabile la care să faci antrenamentele, tăiem din start de pe lista scuzelor faimoasa expresie „nu am timp”.
4.      Dieta este variată şi îţi oferă posibilitatea de a alege dintre mai multe opţiuni. Reţele sunt simple, gustoase şi săţioase. Nu va fi nevoie să petreci prea mult timp în bucătărie.
5.      În momentul în care simţi că vrei să renunţi, ai alături un antrenor personal cu experienţă, care va şti cum să te motiveze.
6.      Obţii rezultate pe care nu le vei putea obţine niciodată fără experienţa unui antrenor personal, care lucrează pentru tine.

Dacă alegi să comanzi programul IVAN’S CHALLENGE înseamnă că eşti de acord să îţi schimbi corpul în 90 de zile. Şi totuşi acesta doar un beneficiu secundar. Marele câştig este că alături de mine, transformarea nu îţi pune în pericol sănătatea.

PREȚ 825€ 

  600€  


COMANDĂ ACUM


IVAN'S CHALLENGE

ANTRENAMENTE
1 TO 1


Pentru a progresa ai nevoie de antrenamente personalizate, supravegheate și de un antrenor cu experienţă.


AFLĂ MAI MULTE
IVAN'S CHALLENGE

FII URMĂTORUL CAMPION

Antrenamente pentru sportivi de performanţă.


AFLĂ MAI MULTE